Dansdocenten

Lees meer over onze dansdocenten

Iris Oosterhof

Iris geeft klassiek ballet, Streetdance, Moderne dans, Kracht en fit trainingen en Personal training

Iris is La-Danse begonnen in december 94 vlak nadat zij afgestudeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten, docent dans. Met als hoofdvak klassieke dans en specialisatie Jazz. Na haar opleiding heeft ze zich verder ontwikkeld in de stijlen streetdance, moderne dans en sport lessen. Naast dansdocent is zij ook gediplomeerd personal trainer.

Naast het lesgeven is Iris ook choreografe en heeft ze in de afgelopen jaren ook een flink aantal grote leerlingen voorstellingen gemaakt die zowel in de Purmaryn als in Parkschouwburg in Hoorn zijn uitgevoerd. Het mooie aan lesgeven is voor haar het samenwerken met de leerlingen, ze het plezier en voldoening van dansen en sporten meegeven en ze te begeleiden om hun doel te bereiken.

Kim Jonk

Kim geeft musical lessen en streetdance

Sinds haar 6e danst Kim al bij La-Danse in Edam en nu is ze onderdeel van het docenten team. Kim is afgestudeerd Dans Docent aan de opleiding Lucia Marthas Institute for Performing arts. Op dit moment studeert zij aan het Conservatorium in Leiden voor de opleiding Muziek Docent. Ook geeft Kim privé zanglessen voor jong en oud. Dit alles bij elkaar maakt Kim een zeer allround en ervaren docent. Kim haar kracht is om de leerlingen veel te leren in een les met veel plezier en positieve energie.

Judith Veen

Judith geeft Pilates

Judith heeft haar hele leven gedanst, van klassiek ballet tot hiphop met als haar grootste passie lyrical jazz en moderne dans.
Daarnaast volgde ze Pilates lessen als ondersteuning voor een sterker en soepeler lichaam. Het afgelopen jaar heeft ze een verdiepingscursus Pilates gedaan, gebaseerd op nieuwe anatomische inzichten die ook weer invloed op bepaalde oefeningen hebben, zeg maar Pilates anno 2023 en gaat ze ook komend jaar zich verder verdiepen in Pilates door verschillende cursussen te volgen.