Dansdocenten

Lees meer over onze dansdocenten

Iris Oosterhof

Iris geeft klassiek ballet, Streetdance, Moderne dans, Kracht en fit trainingen en Personal training

Iris is La-Danse begonnen in december 94 vlak nadat zij afgestudeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten, docent dans. Met als hoofdvak klassieke dans en specialisatie Jazz. Na haar opleiding heeft ze zich verder ontwikkeld in de stijlen streetdance, moderne dans en sport lessen. Naast dansdocent is zij ook gediplomeerd personal trainer.

Naast het lesgeven is Iris ook choreografe en heeft ze in de afgelopen jaren ook een flink aantal grote leerlingen voorstellingen gemaakt die zowel in de Purmaryn als in Parkschouwburg in Hoorn zijn uitgevoerd. Het mooie aan lesgeven is voor haar het samenwerken met de leerlingen, ze het plezier en voldoening van dansen en sporten meegeven en ze te begeleiden om hun doel te bereiken.

Julia van Enk

Julia geeft de lessen Latin, High heels 18+, streetdance kids, flexibility/techniek en het dansgedeelte van de musical lessen.

Al van jongs af aan is Julia bezig met dansen, zingen en acteren. Op haar 17e verhuisde ze van het knusse Wezep naar het grote Amsterdam omdat haar droom achterna te gaan, ze was aangenomen op de dansacademie (Lucia Marthas HBO). Binnen deze vier jaar heeft Julia zichzelf mogen ontwikkelen als danser, dans docent en als persoon. Julia wil graag haar passie van dans overbrengen. Daarnaast voert zij dansklussen en modellenwerk uit. Haar visie als docent is met plezier en positieve feedback leerlingen naar een hoger niveau tillen.

Kim Jonk

Kim geeft het zang en acteer gedeelte van de musical lessen. En streetdance kids

Sinds haar 6e danst Kim al bij La-Danse in Edam en nu is ze onderdeel van het docenten team. Kim is afgestudeerd Dans Docent aan de opleiding Lucia Marthas Institute for Performing arts. Op dit moment studeert zij aan het Conservatorium in Leiden voor de opleiding Muziek Docent. Ook geeft Kim privé zanglessen voor jong en oud. Dit alles bij elkaar maakt Kim een zeer allround en ervaren docent. Kim haar kracht is om de leerlingen veel te leren in een les met veel plezier en positieve energie.