Yin Yoga

Lees hier meer over yin yoga

Yin-yoga is bedoeld om het bindweefsel te stimuleren door minimaal 3-5 minuten stil en tot je eigen GRENS in een houding te blijven. Tevens kom je in die paar minuten van allerlei weerstandjes tegen zowel fysiek als mentaal.

Fysiek: Er komt door rek/stretch of compressie hyaluronzuur vrij.(die de eigenschap heeft zicht te binden met veel water/lichaams eigen vocht) waardoor er een kanaal ontstaat waar Energie/Qi doorheen kan stromen. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat er vrij zekere relatie bestaat tussen het bindweefsel en de eeuwen oude kennis van meridianen. Met yin-yoga zorg je er dus voor dat je jezelf bevochtigd.

Mentaal: Door die aantal minuten stil te zijn met alleen je adem en de weerstand, je grens gebied en te focussen op je lichaam creeer je rust in je hoofd. En krijg je kennis over hoe het nou eigenlijk echt met je gaat. En ook vooral hoe je er mee omgaat. Kortom, een bewustzijns momentje voor jezelf!

Yin- yoga: Gegeven door Debbie Ooms,

Woonachtig in Edam al 22 jaar werkzaam in de tandtechniek en sinds 5 jaar enthousiast bezig met yin- yoga en meridianen.

De lessen zijn voor iedereen goed te volgen ongeacht welke beperking of aandoening je hebt.

Losse les 10 euro
Aanmelden via whatsapp na uitnodiging.
Debbie Ooms
06-81136879
your-yoga@outlook.com