Personal training/small group training

Lees hier meer over personal training /small group training

Personal Training
Wil jij een training die volledig op maat gemaakt is? Kies dan voor personal training. Welke doelstelling je ook hebt, wij helpen je, ongeacht je niveau of leeftijd met het behalen van je doelen. Na een intake maken we een programma op maat. Je betaalt alleen voor de uren die je traint en je kunt je workouts flexibel inplannen met je personal trainer.

Small Group trainingen
Deze trainingen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 6 personen onder begeleiding van een professionele trainer. Door deze begeleiding blijft de kwaliteit hoog en kunnen de trainers de workouts zo aanpassen voor de juiste uitdaging en intensiteit. De trainer is er om je te motiveren! Je wordt mentaal en fysiek uitgedaagd en krijgt de resultaten die je graag wil. Blessures? Ook daar houden onze trainers rekening mee. Deze trainingen zijn ook flexibel in te delen in overleg met de trainer.

Het nieuwe seizoen start!

Maandag 30 augustus 2021 start het nieuwe seizoen. Dat betekent dat er voor alle lessen gratis proeflessen kunnen worden gedaan. Wil je een les proberen om te kijken of het wat voor je is dan ben je van harte welkom!

Wilt u zich aanmelden?

Heeft u vragen? Neem dan contact op!

* = verplicht veld
Toestemming